Toló- és harmonikaajtók

A standard bukó-toló, emelő-toló, emelő-bukótoló és harmonikaajtó termékek mellett, van olyan cég amely saját fejlesztéssel is büszkélkedhet a piacon. Megoldották a saroktoló emelő-toló ajtónkat, amelynek sarokpontját úgy alakították ki, hogy a nyitott állapotban nem tartalmaz fa osztást.

Ez a termék a praktikum mellett minden minőségi követelménynek is megfelel. Kiemelendő még az „angol” típusú felfelé tolható ablak és az extrém szélességi méretű (9 m) harmonika ajtó illetve (14 m) tolófal is.

Nem csak az erkélyajtó, de a beltéri ajtók területén is megjelentek már a tolóajtók. Ezeket szemlélteti az előbbi link, amelyre kattintva megtekintheti ezen típusú belső ajtókat.

Beltéri nyílászárók

A Kunság Fa beltéri nyílászárók egyedi megjelenésével és méretkialakításával, magas minoségi színvonallal készülnek. A tok utólag elhelyezhető, amely a szélesebb falkialakítások során is alkalmazható (kazettás mélybélés).

A szárny kétféle kialakítása (falcos vagy falc nélküli) a formai megjelenésében széles variálhatóságot ad.

141A beltéri ajtólapok készülhetnek fedőfestett (mart és betétes) MDF kivitelben vagy lazúros felületkezeléssel (betétes) színfurnérozva és tömör faanyagból is.

Az üvegezés float, katedrál, ólomüveg lehet a mindenkori igényeknek megfelelően.

A légzárást a tokban körbefutó tömítőprofil biztosítja.

A vasalatok az ajtó funkciójának megfelelően, több szín és formai választékban igényelhetők. A beltéri tolóajtók működését a Geze vasalat biztosítja.

Természetes, emberközpontú elemek

Cégünk alapértéke: a természetes fából készült nyílászárók szépsége

VISSZA A TERMÉSZETBE

A 2006. évben Construma Nagydíjat nyert a Kunság Rustic fa nyílászáró termékcsalád, amely sokszínűségével szervesen illeszkedik a cég ars poétikájába. Ez a termékrendszer tulajdonképpen a korszerű ablak- és ajtógyártás túlzott gépesítésének irányát megváltoztatva, visszahozza a gyártás folyamatába a természetes, emberközpontú elemeket. A tömeggyártás sematizmusától mentes, visszahozza az egyéni elképzelések, egyedi igények szerint elkészített fa nyílászárók különleges hangulatát, varázsát.

Fejlesztéseink szakmai körökben olyan elismerést vívtak ki, hogy vállalatunk napjainkra a hazai piac  egyik  legelismertebb cégévé vált.

ELISMERT TERMÉK

A cég közepes nagyságrendje lehetővé teszi, hogy a szigorú műszaki követelményeket megtartva, egyedi igényeket is teljesíthessünk. Ennek megfelelően többféle műszaki megoldási lehetőséget biztosítunk  megrendelőknek.

KIVÁLÓ TULAJDONSÁGÚ, MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

Faanyag tetszés szerint lehet többek között borovi, vörösfenyő, tölgy, koris, meranti, mahagóni, bintangor. A vasalat a Siegenia korszerű vasalatcsalád mellett  egyedi – saját hátterű – kovácsoltvas szerelvényekből is készülhet. A korszerű üvegek mellett egyedi – szintén saját hátterű – ólom- és egyéb díszüvegek is  alkalmazhatók. A felületkezelésre jellemzőek az alapfelületek mellett homokszórással öregbített felület-kialakítások – külső oldalon, illetve spalettáknál, valamint  természetes, környezetbarát kültéri viaszok alkalmazása.