Természetes, emberközpontú elemek

Cégünk alapértéke: a természetes fából készült nyílászárók szépsége

VISSZA A TERMÉSZETBE

A 2006. évben Construma Nagydíjat nyert a Kunság Rustic fa nyílászáró termékcsalád, amely sokszínűségével szervesen illeszkedik a cég ars poétikájába. Ez a termékrendszer tulajdonképpen a korszerű ablak- és ajtógyártás túlzott gépesítésének irányát megváltoztatva, visszahozza a gyártás folyamatába a természetes, emberközpontú elemeket. A tömeggyártás sematizmusától mentes, visszahozza az egyéni elképzelések, egyedi igények szerint elkészített fa nyílászárók különleges hangulatát, varázsát.

Fejlesztéseink szakmai körökben olyan elismerést vívtak ki, hogy vállalatunk napjainkra a hazai piac  egyik  legelismertebb cégévé vált.

ELISMERT TERMÉK

A cég közepes nagyságrendje lehetővé teszi, hogy a szigorú műszaki követelményeket megtartva, egyedi igényeket is teljesíthessünk. Ennek megfelelően többféle műszaki megoldási lehetőséget biztosítunk  megrendelőknek.

KIVÁLÓ TULAJDONSÁGÚ, MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

Faanyag tetszés szerint lehet többek között borovi, vörösfenyő, tölgy, koris, meranti, mahagóni, bintangor. A vasalat a Siegenia korszerű vasalatcsalád mellett  egyedi – saját hátterű – kovácsoltvas szerelvényekből is készülhet. A korszerű üvegek mellett egyedi – szintén saját hátterű – ólom- és egyéb díszüvegek is  alkalmazhatók. A felületkezelésre jellemzőek az alapfelületek mellett homokszórással öregbített felület-kialakítások – külső oldalon, illetve spalettáknál, valamint  természetes, környezetbarát kültéri viaszok alkalmazása.